SUP Kona

KONA SUP-laudat

KONA SUP -laudoista löytyy repertuaaria niin aloittevalle suppailijalle että vaativille suppimelojille. KONA SUP-laudat ovat valmistettu korkealaatuisista materiaaleista eikä suunnitelussa ole tingitty ulkonäössä eikä turvallisuudessa.

KONA SUP-lautojen pumpattavat sup-laudat ovat myös saatavilla Gasresportsista! Pumpattava sup-lauta on kätevä ottaa matkalle mukaan kompaktin kokonsa takia. KONA SUP -laudat ovat stabiileja ja helppoja käyttää mahdollistaen myös extreme aktiviteetit, kuten KONA SUP -meditaatiolaudalla jooga harjoitukset.

Pääset Gasresportsin SUP-kauppaan tästä!

GasreSports myy myös Italiassa suunniteltuja Novenove SUP lautoja. Lisäämme niitä juuri sivuillemme. Lisätietoja löydät Novenove SUP laudat 2017 esitteestä

 

SUP-lauta Active 10.6
841 €
SUP-lauta Active 10.8
947 €
SUP-lauta Cruiser 12.6
1,153 €
SUP-lauta Namaste Yoga 10.3
1,052,00 €
Kevyt sup-lauta joka keliin
Gasresports SUP-kauppaan tästä!
Vakaa sup-lauta keliin kun keliin
Gasresports SUP-kauppaan tästä!
Suosittu ja kyvykäs sup-lauta
Gasresports SUP-kauppaan tästä!
Mielenrauhaa laudalla
Gasresports SUP-kauppaan tästä!
Tarkemmat tekniset tiedot tästä Tarkemmat tekniset tiedot tästä Tarkemmat tekniset tiedot tästä Tarkemmat tekniset tiedot tästä

 

SUP-lauta Molokai Bambu 9.6
1,468 € €
SUP-lauta Molokai AST 9.6
1,048 € €
SUP Molokai Bamboo 10.7
1,368 € €
(1,520 €)
SUP-lauta Molokai AST 10.7
991,00 € €
(1,100€)
SUP-lauta Cruiser AST 12.6
1,153 € €
Loppunhiottu aallonratsastaja
Gasresports SUP-kauppaan tästä!
Mukava aallonratsastaja
Gasresports SUP-kauppaan tästä!
Mallin kuningatar!
Gasresports SUP-kauppaan tästä!
Pehmeä ratsu joka kelillä
Gasresports SUP-kauppaan tästä!
Vapaa-ajan notkea ajuri!
Gasresports SUP-kauppaan tästä!
Tarkemmat tekniset tiedot tästä Tarkemmat tekniset tiedot tästä Tarkemmat tekniset tiedot tästä Tarkemmat tekniset tiedot tästä Tarkemmat tekniset tiedot tästä


SUP -melat KONA SUP -melat ovat kaikki laadukkaita KONA -tuotteita.

SUP-mela alumiini 135-185cm
75 €
SUP-mela alumiini 170-210cm
93 €
SUP-mela Active alumiini 3-osainen
114 €
SUP-mela Active hiilikuitu 2-osainen
294 €

SUP-melan valintaan vinkkejä!


Keräsimme parhaat vinkit oikean SUP-melan valintaan. Oikeanlaisen SUP-melan valinta on yhtä tärkeätä, kun oikeaan tarjoitukseen valittu SUP-lauta. SUP-meloilla on eroja ja toiset kestävät niin koskenlaskun kun iskutkin ja toiset SUP-melat ovat taas tarkoitettuja lähinnä rauhalliseen ja tasaiseen suppailuun.

SUP-melan materiaali

SUP-meloja valmistetaan monista eri materiaaleista. Gasresports tarjoaa ainoastaan laadukkaita, kestävistä materiaaleista valmistettuja SUP-meloja. SUP-melan käytöstä riippuen kannattaa valita hiilikuituinen, alumiininen tai suosittu bambuinen SUP-mela. Koskilaskennassa esimerkiksi hiilikuituinen SUP-mela on erinomainen valinta äärettömän hyvän kestävyytensä takia.

Hiilikuituinen SUP-mela on vahva ja kevyt valinta. Tällä SUP-melalla jaksaa meloa pitkiäkin matkoja, se on kevyt ja näppärä eikä tunnut kädessä juuri ollenkaan. Hiilikuituinen SUP-mela saattaa olla hieman arvokkaampi, mutta joka sentin arvoinen!

Alumiininen SUP-mela on hyvä valinta monipuolisen käyttönsä ja edullisuutensa vuoksi. Se kestää käytössä ja materiaalina se myös ottaa isojakin kolhuja vastaan loukkaantumatta.

SUP-melan säätäminen oikeankokoiseksi

SUP-melan kannattaa olla säädettävä, silloin sitä voi käyttää useampi suppari eikä ole väliä minkä kokoinen käyttäjä on. Säädettävä SUP-melassa on lukitussysteemi, jonka avulla säädät SUP-melasta jokaiselle käyttäjälle oikeankokoisen.

Lataa SUP valintataulukko ja tekniset ominaisuudet

Lisää ominaisuuksia, katso KONA Stand-up paddle boards.