Evät K4fins

Purjelaudat Novenove | Purjelautojen purjeet Attitude | Purjelautojen purjeet S2 Maui | Purjelautojen puomit ja jatkeet | Purjelautojen mastot

K4fins evät wave, freestyle ja freeride lautoihin K4fins valmistaa laadukkaita wave/freestyle/freeride eviä muovikomposiiteista. Eviä ostaessasi voit valita kahdesta eri materiallista DF (Dynamic Flex) tai SS (Super Stiff).
 
K4 Shark 2´s K4 fins uudet Shark 2 evät ovat tulleet markkinoille. Shark 2 evät ovat olleet suuressa suosiossa PWA kuskien keskuudessa, tuomalla mm. lisää nopeutta. Voit lukea lisää oikealla olevasta liitteestä.
 
K4 Scorcher K4 Schorcher evät ovat saavuttaneet suosiota PWA kuskien keskuudessa, mm. 2017 top 6 jopa 3 kuskia ajoi Schorcher evillä. Scorcher on tehty tuomaan lisää nopeutta ja myös pito jyrkissä käännöksissä on huippuluokkaa.
 
Dynamic Flex: Voima välittyy tehokkaasti nopeudeksi käytettäessä perinteistä Dynamic Flex materiaalia. DF:n taipuisa ja jousimainen ominaisuus tarkoittaa erittäin hyvää pitoa ja vauhdin pysymistä esim. bottomissa ja jyrkissä käänöksissä.
 
Super Stiff: K4 SS evät vastaavat G10 lujuutta, mutta vaste on parempi ja sen myötä paranee nopeus, ohjattavuus ja kiihtyvyys. Sopii mainiosti 3-eväisille Wave laudoille, sekä Freestyle ja pump and jump ajoon.
 
Jos et ole varma mitkä evistä sopivat parhaiten lautaasi/ajotyyliisi, katso lisää evien ominaisuuksista täältä