Märkäpuvut XCEL

Märkäpuvut purjelautailuun ja surffaukseen

XCEL märkäpuvut

Gasresports tuo maahan ja myy korkeatasoisia XCEL märkäpukuja purjelautailuun ja suffaukseen.Drylock

TDC Thermo Dry Celliant High Pile - TDC on nopeasti kuivuva, kevyt, vettähylkivä ja lämpimin märkäpukumateriaali, jota käytetään ainoastaan XCEL märkäpuvuissa. TDC Smart Fiber Technology muuttaa todistettavasti kehosi lämmön infrapunaenergiaksi. Pysyt lämpimänä ja palautuminen urheilusuorituksen jälkeen nopeutuu. Oranssin värinen tiheäpunoksinen TDC pitää sinut varmasti lämpimänä.

Waterproof Drylock Entry System - Kaikista kehittynein etuvetoketju, joka on 100% vedenpitävä ja helppo sulkea. Kaksiosainen SmoothSkin Hem Tiivistys vasemman olkapään kohdalla tiivistää tehokkaasti. Magneettinen vetoketjun sulkija tekee vetoketjun avaamisesta nopeaa ja helppoa.

Tiivis huppu - Huppu ei päästä vettä sisään ja on samalla riittävän väljä kaula-aukosta. Mahdollistaa pän kääntymisen ilman, että alkaa niskaa jomottamaan.

Entry

Lisää XCEL märkäpukujen ominaisuuksia.

Uudet 2018 mallit ovat saatavilla web kaupassamme web kauppaan tästä
Mikäli pukua ei ole Keravan varastossa, saamme niitä viikossa Saksasta.

Pukujen kokotaulukko on sivujen alaosassa liiteenä. Kaikki toimittamamme puvut ovat olleet asiakkaillemme sopivia, joten voit täysin luottaa kokotaulukkoon. Autamme valitsemaan sinulle sopivan puvun.

XCEL EU sivujen mallit

 

Liitetiedostot: