Gasresports TeamGasreSportin tiimi koostuu neljästä rennosta elämäntapasurffarista, jotka rakastavat lajia ja ovat aina valmiita neuvomaan ja opastamaan rannoilla kanssasurffareita.


Matias Komokallio - wave ja freestyle


Matias, tiimin nuorin jäsen, on aloittanut rantaelämän laudan kanssa jo varsin nuorena, 9-vuotiaana Tuusulanjärvellä. Rentona ja iloisena surffarina tunnettu Matias siirtyi suurempiin aaltoihin nopeasti - nälkä kasvaa syödessä. Teneriffan loistavat aallot ovatkin tulleet Matiakselle tutuiksi joka kesä nuoruudessa.

Insinööriopintojen ohella Matias viihtyy aalloissa niin Suomessa kuin ulkomailla. Matias veivaa aalloilla Novenoven 85l ja 78l KS-laudoilla ja Attitude-purjeilla.


Tomi Kalatie - slalom


Tomi Kalatie tunnetaan rentona ja mukavana pitkälinjan purjelautalijana. Tomi on kisannut slalomissa Suomessa SM-tasolla jo 90-luvulta lähtien. Kokemusta, tietoa ja taitoa riittää yllin kyllin aalloista sekä Suomessa, että ulkomailla. Slalom-lajina on haastava ja kokonaisvaltainen kontrolli ja nopeus kulkevat käsikädessä. Nopeus saavutetaan kontrollin kautta. Kontrolli puolestaan saavutetaan oikeilla välinevalinnoilla, niiden säädöillä sekä ajoasennolla.

Tomi ajaa Novenoven World Cup Slalom-laudoilla ja S2 Maui-purjeilla.


Arsi Leino - Wave ja freestyle


Arsi on purjelautailija jo toisessa sukupolvessa ja lautaillut koko aikuisikänsä. Tutuksi ovat tulleet niin Suomen aallot ja tuulet, kuin kansainvälisetkin kelit. Arsi on vesillä aina, kun aika antaa myöten - kiireinen perheenisä ottaa haltuun parhaat kelit aina tilaisuuden tullen.

Arsi veivaa aalloilla Gasresportsin Novenove-purjelaudoilla, Attitude-purjeilla ja Unifiber-puomeilla.


Ville Uotila - surf


Aikaisemmin ammatikseen lumilautailua harrastanut Ville Uotila on Gasresports-tiimin uusin tulokas. Avoin, innostunut ja taitava Ville on nyt siirtynyt lämpimämmille areenoille surffauksen pariin.

Ville surffaa Novenoven korkeatasoisilla lainelaudoilla, joista löytyy lautamalleja niin aloittelijoille kuin ammattilaisillekin. Ville myös käytää uusia K4 eviä.